Tavoitettavuus

Olemme tavoitettavissa!

Aina 24/7
Kanavapuhdistus puhdistaa ilmanvaihtokanavia ja ilmanvaihtojärjestelmiä lähes koko Suomen alueella. Hyvälaatuinen sisäilma vaikuttaa vireystilaan, unen laatuun ja yleiseen asumisviihtyvyyteen, mistä johtuen ilmanvaihtokanavien puhdistus on jokaisen kiinteistön perushuoltoon ja ylläpitoon liittyvä työ. Hyvän sisäilman tunnusmerkkeinä ovat oikea huonelämpötila, sopiva ilman kosteus, puhtaus ja raikkaus.
Lue lisää

Ilmanvaihtokoneiden huolto, Ilmanvaihdon mittaus ja säätö, Ilmanvaihtokanavien puhdistus, Ilmanvaihdon asennuspalvelut

Tarjouspyyntö, työntilaus tiedusteluihin ja kyselyihin vastataan niin pian kuin mahdollista.
Kiireellisissä asioissa pyydämme soittamaan 24/7 0400 800182

Työkohteitamme ovat omakotitalot, paritalot, rivitalot, kerrostalot, liikekiinteistöt, suurkeittiöt, teollisuustilat yms. Puhdistamme kaikki ilmastointijärjestelmät.

Voit myös tehdä simppelin tarjouspyynnön ilmanvaihtopalveluista antamillasi tiedoilla siirry tekemään. Myös rasvakanavan puhdistus (nuohous) tarjouspyyntö simppelisti.

Tarjouspyynnöt myös sähköpostilla: omin sanoin.

Anna lisätietoa (Ravintolan rasvakanava puhdistus) täyttämällä tarvittavia kohtia lomakkeesta (mikäli haluat tarjouksen). Työtarjousta varten rasvakanavan puhdistus (ravintola) tarvitsemme tiedot: anna työntilaajan nimi, tilaajan sähköposti, ravintolan nimi, puhelin numero, ravintolan osoite. Tarvitsemme myös kuinka monta huuvaa ravintolassa (keittiössä) on, ilmoita tarvittaessa lisätietoja "Kuvaus (lisätiedot)". Saat tarjouksen antamaasi sähköpostiin. Huom. voit pyytää myös ravintolan rasvakanavan tarkistus/arviokäynnin (ilmainen) valitse tuoteryhmästä.

Tarjouspyyntö yritys/yksityinen, anna tiedot

Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Invalid Input
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Invalid Input
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Virheellinen syöte
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
 

ilmastointikanavien puhdistus

 

PÄIVYSTYS

Ilmastointikanavien puhdistus, nuohous, rasvakanavat


Jouko Nurminen 24/7
0400 800182


Tarjouspyynnöt myös:


Käyntiosoite:
Sinikalliontie 14
02630 Espoo

Verkkolaskutus:
Verkkolaskuosoite 003731900423
Operaattoritunnus 003721291126
Välittäjä Maventa

Vaarana rasvapalot

Ammattikeittiö luokitellaan paloturvallisuuden ja puhdistettavuuden kannalta vaativaksi kohteeksi.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus vähentää allergiaoireita sekä ehkäisee hengityssairauksien syntymistä. Kuvassa hengityssairauksien aiheuttaja, likainen kanavisto. Kanavistoa saa puhdistaa useammin kuin esim. viiden vuoden välein

Mikäli ilmestyy pölyä kanavistossa tai kanaviston suuaukolla (venttilin ympäristö), saattaa likainen ilma kulkeutua myös hengitysteihin. Seinissä tai katossa esiintyvät pöly, lika läikät saattavat olla myös merkki huonosti toimivasta ilmanvaihdosta. Nämä ovat merkkejä siitä, pitää huoltaa laitteistö mahdollisimman pian.