Tavoitettavuus

Olemme tavoitettavissa!

Aina 24/7
Kanavapuhdistus puhdistaa ilmanvaihtokanavia ja ilmanvaihtojärjestelmiä lähes koko Suomen alueella. Hyvälaatuinen sisäilma vaikuttaa vireystilaan, unen laatuun ja yleiseen asumisviihtyvyyteen, mistä johtuen ilmanvaihtokanavien puhdistus on jokaisen kiinteistön perushuoltoon ja ylläpitoon liittyvä työ. Hyvän sisäilman tunnusmerkkeinä ovat oikea huonelämpötila, sopiva ilman kosteus, puhtaus ja raikkaus (henkilökunnalla vuosikymmenten kokemus)
Lue lisää

Suosittelemme HUUVAN puhdistamista

Vaikutus sisäilmaston laatuun

Ravintola-alalla pätevän työvoiman saanti on usein iso ongelma. Vähäinen kiinnostus keittiöpäällikön tai kokin töihin voi johtua epämukavista työolosuhteista - keittiön siisteys, huuvan siisteys ja toimivuus voi saada mahdolliset ehdokkaat perääntymään. 

Mutta jo pelkästään huuvan puhtaus, sekä rasvanerottimien (suodattimien) puhtaus on hyvä alku matkalla kohti hyvää, kestävän kehityksen mukaista työpaikan sisäilmaston laatua. Kuitenkin sisäilmaston laadun paraneminen työpaikalla on erilaisten tekijöiden summa huuva ja rasvanerottimet ovat tärkeä osa kokonaisuutta.

Kaikissa ammattikeittiöissä syntyy paljon epäpuhtauksia, joista rasva kaikissa muodoissaan sekä hajut ovat turvallisuuden kannalta haitallisimpia, käryt voivat häiritä myös naapuristoa sekä vaikuttaa negatiivisesti asiakastiloissa ja maineeseen. 

Ravintola, hajuhaitta kartoitus

 

Ammattimaisissa keittiössä ilmaa tulee suodattaa mahdollisimman tehokkaasti, jotta se ei haittaisi ruuanvalmistusprosessia sekä työympäristöä. Myös huuvan puhtaus on tärkeää hajuhaittojen estämiseen puhtaus lisää työskentelyn viihtyvyyttä.

(