Tavoitettavuus

Olemme tavoitettavissa!

Aina 24/7
Kanavapuhdistus puhdistaa ilmanvaihtokanavia ja ilmanvaihtojärjestelmiä lähes koko Suomen alueella. Hyvälaatuinen sisäilma vaikuttaa vireystilaan, unen laatuun ja yleiseen asumisviihtyvyyteen, mistä johtuen ilmanvaihtokanavien puhdistus on jokaisen kiinteistön perushuoltoon ja ylläpitoon liittyvä työ. Hyvän sisäilman tunnusmerkkeinä ovat oikea huonelämpötila, sopiva ilman kosteus, puhtaus ja raikkaus (henkilökunnalla vuosikymmenten kokemus)
Lue lisää

Ilmanvaihtokanavien puhdistus, nuohous, rasvakanavan puhdistus, ravintolan rasvakanava, suurkeittiön ammattikeittiöiden rasvakanavien puhdistus, IV-kanavien nuohous, Omakotitalon Ilmanvaihtokanavien puhdistus, omakotitalon ilmastointi, OKT ilmastointikanavien puhdistus

Työkohteitamme ovat omakotitalot, paritalot, rivitalot, kerrostalot, liikekiinteistöt, suurkeittiöt, ravintolat, teollisuustilat, puhdistamme kaikki ilmastointijärjestelmät.

On tärkeää tehdä säännöllisesti, sillä ilmanvaihdolla ja sen toimivuudella on suuri merkitys ihmisten terveydelle lue lisää. Ilmanvaihtokanavat on tarkastettava viiden vuoden välein ja puhdistettava tarvittaessa. Puhdistustarpeen arviointi kannattaa jättää ilmanvaihtoalan ammattilaiselle. Mikäli kanava on kauttaaltaan pölyssä, on puhdistuksen tekemisellä kiire.
Pieni määrä pölyä on aina kaikkien kanavien pohjalla (siis ei paniikkia). Kanavien puhdistus on suositeltavaa jättää ammattilaisen tehtäväksi. Sisäasiainministeriön asetuksessa on suositeltu seuraavat puhdistusvälit ilmanvaihtolaitteiston poistokanavien puhdistukselle.

Kerran vuodessa tulee puhdistaa:

  • ammattimaisten ruuanvalmistuspaikkojen (rasvakanavien) ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot
  • ruiskumaalaamon, puulevytehtaan ja -liikkeen, tekstiilitehtaan, pesulan, leipomon ja savustamon ilmanvaihtokanavat ja laitteistot, jotka ovat sellaisessa teollisuus- tai muussa tilassa, jossa ilmanvaihtokanaviin kerääntyy runsaasti paloa levittäviä aineita
  • ilmanvaihtokanavat ja laitteistot huonetilassa, jossa teollisesti valmistetaan tai teknisesti käytetään palavaa nestettä.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus

Kuinka kauan edellisestä ilmanvaihtokanavien puhdistuksesta on kulunut aikaa?

Säännöllisellä ilmanvaihtokanavien puhdistuksella ja ilmanvaihdon huollolla on merkittävä vaikutus ihmisten terveydelle. Puhdas sisäilma kohentaa perheesi tai asukkaidesi hyvänolon tilaa ja parantaa heidän terveyden tilaa. Yleinen suositusväli ilmanvaihtokanavien puhdistamiselle on n.5 vuotta. Muista, kotitalousvähennyskelpoisuus soveltuu myös ilmanvaihtokanavien puhdistustöihin. Tavallisin sisäilmastoon liitetty sairaus on astma. Sisäilman epäpuhtaudet voivat pahentaa astmaoireita, lisäksi voi tuntea epämielyttäviä ärsytyksiä kuten nenän ärsytys, nenän tukkoisuus ja vuoto, silmien kutina, silmien kirvely tai ärsytys, väsymys, käheys ja kurkun kuivuuus.

Tarjouspyynnöt

Rasvakanavien nuohous, puhdisus

Ammattimaiseen ruuanlaittoon tarkoitettujen keittiöiden rasvahormit on lain mukaan nuohottava puhtaiksi vähintään kerran vuodessa, joissakin tapauksissa tarvittaessa useammin. Rasvahormi on keittiön ilmanvaihtokanava, jonka kautta poistetaan keittiön ilman (käryt). Ruuanvalmistuksessa käytettävä rasva kertyy herkästi hormien seinämiin ja piintyy kiinni. Hormiin kertyvä rasva on tulenarkaa ja luo vaarallista palokuormaa rasvakanavaan ja talon rakenteisiin.

Rasvakanava nuohotaan yleensä silloin, kun keittiö ei ole käytössä. Sovimme aina työn suorittamisen ajankohdan keittiön tarpeen mukaan esim. päivällä, aamulla, illalla tai vaikkapa yöllä. Rasvahormien nuohoamisessa tarvitaan erityistä ammattitaitoa, sekä ajanmukaisia laitteita. Puhdistamme rasvahormit koneellista ja käsin suoritettavaa harjausmenetelmää myös käsityötä käyttäen, käytämme rasvaa ja likaa irrottavia pesuaineita, suritetusta työstä annamme myös raportin (ei erillistä maksua).

Pyydä tarjous

Vähintään viiden vuoden välein tulee puhdistaa:

  • sairaalan, vanhainkodin ja suljetun rangaistuslaitoksen ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot
  • päivähoitolaitoksen, koulun, hotellin, lomakodin, asuntolan ja ravintolan ilmanvaihtokanavat ja laitteistot.
  • Tapauskohtaisesti paloviranomainen voi määrätä edellä mainituista tarkastusväleistä poikkeavan tarkastus- ja puhdistusvälin.

Toimimme Uudenmaan alueella: Espoo, Vantaa, Kerava, Helsinki, Kirkkonummi, koko Suomi ole yhteydessä.

Askola Espoo Hanko Helsinki Hyvinkää Inkoo Järvenpää Karkkila Kauniainen Kerava Kirkkonummi Lapinjärvi Lohja Loviisa Myrskylä Mäntsälä Nurmijärvi Pornainen Porvoo Pukkila Raasepori Sipoo Siuntio Tuusula Vantaa Vihti

Kanavapuhdistus palvelee ilmastointikanavien puhdistamisessa myös kattavasti alan eri tehtävissä lähes koko Suomessa (kysy). Tavoitteenamme on luoda pitkäkestoisia asiakassuhteita, pyydä kartoitus käynti kartoituskäynnin jälkeen jätämme työtarjouksen.

Toimimme Pirkanmaan alueella: Tampere, Akaa, Ylöjäevi, Hämeenkyrö, Nokia, Parkano koko Suomi ole yhteydessä.

Akaa Hämeenkyrö Ikaalinen Juupajoki Kangasala Kihniö Lempäälä Mänttä Vilppula Nokia Orivesi Pälkäne Parkano Pirkkala Punkalaidun Ruovesi Sastamala Tampere Urjala Valkeakoski Vesilahti Virrat Ylöjärvi

Toimimme Päijät-Hämeen alueella: Lahti, Hartola, Orimattila, koko Suomi ole yhteydessä.

Artjärvi Asikkala Hartola Heinola Hollola Hämeenkoski Kärkölä Lahti Nastola Orimattila Padasjoki Sysmä

Toimimme Kanta-Hämeen alueella: Forssa, Hämeenlinna, Riihimäki, koko Suomi ole yhteydessä.

Forssa Hattula Hausjärvi Humppila Hämeenlinna Janakkala Jokioinen Loppi Riihimäki Tammela Ypäjä

Toimimme Varsiais-Suomi: Turku, Uusikaupunki, koko Suomi ole yhteydessä.

Aura Kaarina Kemiönsaari Koski Kustavi Laitila Lieto Loimaa Marttila Masku Mynämäki Naantali Nousiainen Oripää Paimio Parainen Pyhäranta Pöytyä Raisio Rusko Salo Sauvo Somero Taivassalo Turku Uusikaupunki Vehmaa

Ilmastoinnista tiedoksi

Allergian kanssa eläminen "tutustu"

Ilmanvaihtokoneen vaihto | hankinta

Pyydä maksuton kartoitus

Voit pyytää meiltä maksuttoman ilmanvaihtokoneen vaihdon (ilmastointityöt) kartoituksen, täytä lomakkeen tiedot olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Tiesithän, että uuden ilmanvaihtokoneen asennustyö on kotitalousvähennyskelpoinen (tarkista)?

(